Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Én az egészhez nem értek
. Tulajdonképpen a firefox profil mappáimat szeretném a tmpfs-be helyezni és az lenne a cél, hogy a mentett mappák tartalmát mindig visszamásolja az eredeti profil mappába egy újraindítás után. Ebből a script-ből készítenék majd egy systemd service-t ami minden újraindítás után lefutna a háttérben. Egy mappával egyébként működik a dolog, kipróbáltam egy futtatással miután létrehoztam a scriptet és változott a profil mappa módosítási dátuma, szóval gondolom végrehajtódott a feladat. De mivel több profilt is használok firefox alatt így nem szeretnék minden egyes profil szimkronizációhoz külön service-t készíteni hanem egy service-be belerakni az egészet, a későbiekben pedig ha bővülnének a profiljaim akkor csak a scriptet kellene bővítenem. Innen vettem az ötletet és a script-et: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Tulajdonképpen a firefox profil mappáimat szeretném a tmpfs-be helyezni és az lenne a cél, hogy a mentett mappák tartalmát mindig visszamásolja az eredeti profil mappába egy újraindítás után. Ebből a script-ből készítenék majd egy systemd service-t ami minden újraindítás után lefutna a háttérben. Egy mappával egyébként működik a dolog, kipróbáltam egy futtatással miután létrehoztam a scriptet és változott a profil mappa módosítási dátuma, szóval gondolom végrehajtódott a feladat. De mivel több profilt is használok firefox alatt így nem szeretnék minden egyes profil szimkronizációhoz külön service-t készíteni hanem egy service-be belerakni az egészet, a későbiekben pedig ha bővülnének a profiljaim akkor csak a scriptet kellene bővítenem. Innen vettem az ötletet és a script-et: