Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
"az egymasba agyazas valoban nehezkes backtick-kel, de az mar eleve csunya (marmint nem a backtick, az jooo
)"Hát nem értek egyet. Én szeretem az egymásba ágyazást és $(...) módszerrel nagyon szépen és látványosan meg is lehet oldani. (vajon ez szabványos vagy bash specifikus? Életemben nem használtam még más shell-t :-) )
És tényleg át akarnak állni dash-ra? Az miért lesz jobb? Egyáltalán miben lesz más?
-
"ha a script sima sh-val fut, akkor futnia kell azzal is, amire a /bin/sh mutat, barmi is legyen az"
Viszont ez nem kommutativ relacio, vagyis ha nalad a /bin/sh fedonev alatt futo bashon fut, az nem jelenti azt, hogy barmilyen sh--kompatibilis shellen is futni fog. (Mondjuk ugy remlik, hogy konkretan a bash ujabb verzio figyelnek erre, es ha /bin/sh neven hivja meg az ember, akkor az extra bashes funkciokat kikapcsolja - de erre azert nem epitenek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Viccrovat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)"