- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
prucam
tag
válasz
bambano
üzenetére
grep '<title>' $d/$i | sed -e 's,^.*<title>[ ]*,,' -e 's,[ ]*-.*$,,' >> $d/title.txt
Ma próbáltam:
Bajok Harryvel
Az utolsó ítélet
Az utolsó kívánság
Bátorság próbaTökéletes! Ezt egyedül, nem találtam volna ki.

Azt elmondom, talán érdekel valakit mit is csinálok (ill. próbálok ?). Szeretnék egy olyan scriptet írni aminek lényege, hogy egy könyvtárba letölti a *html oldalakat, az infót kiszűri ami kell, másol, hozzáfűz stb. majd a végén *.rar-ba csomagol.
Sajnos, az egyszerűbb dolgokat még megoldom (v. utánézek a neten), de nem sok "lövésem" van a scriptekhez.
Amit egy hét alatt olvastam, az nem igazán elég, tudnátok-e továbbra is segíteni?üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest