Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Yettel topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Izé, de akkor jól értem az xon xoff dolgot? Egyszerűen csak a DC1 / DC3 ascii vezérlő karaktereket illesszem be az adásom elejére és végére és ezekre figyeljek az awk-ban?
Amúgy a cts,rts kezelését nem a HW végzi el? Mivel az fpga figyeli a dolgokat, egy cts kérés után csak akkor kezd küldeni, ha (és ameddig) az rts szignál '1'.
Ez a dolog nekem csak annyi lenne, hogy az rts vezeték állapotváltozását fel lehetne használnom a vizsgáló szinuszjel frekvenciájának arrébb léptetésére, amit írtam neked. Most úgy van, hogy akkor léptet, mikor az AD-t követő latch betöltötte a két mért értéket, és kész küldeni őket az uart modulnak.(ez a latch csak arra kell, hogy mindkét AD-ről szinkronban kerüljenek az adatok továbbításra, nélküle lenne 5-10 órajel késés a második értéknél az elsőhöz képest)
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest