- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #1011 üzenetére
Izé, de akkor jól értem az xon xoff dolgot? Egyszerűen csak a DC1 / DC3 ascii vezérlő karaktereket illesszem be az adásom elejére és végére és ezekre figyeljek az awk-ban?
Amúgy a cts,rts kezelését nem a HW végzi el? Mivel az fpga figyeli a dolgokat, egy cts kérés után csak akkor kezd küldeni, ha (és ameddig) az rts szignál '1'.
Ez a dolog nekem csak annyi lenne, hogy az rts vezeték állapotváltozását fel lehetne használnom a vizsgáló szinuszjel frekvenciájának arrébb léptetésére, amit írtam neked. Most úgy van, hogy akkor léptet, mikor az AD-t követő latch betöltötte a két mért értéket, és kész küldeni őket az uart modulnak.(ez a latch csak arra kell, hogy mindkét AD-ről szinkronban kerüljenek az adatok továbbításra, nélküle lenne 5-10 órajel késés a második értéknél az elsőhöz képest)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest