Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Transmission-höz csináltam egy scriptet régebben, ami bizonyos trackereket külön véve törli transmissionből a torrentet, és áthelyezi egy !Delete mappába a tartalmat. Mikor utoljára hozzányúltam tavaly, akkor csak annyi kellett, hogy a "Morning Show" letöltések amik alapból egy specifikus mappába töltődnek onnan ne kerüljenek ki, így bekerült egy + sor, és ez működött sok sok időn keresztül, aztán jött még 2 sorozat ami egy mappába töltődik rögtön, és nem szeretném, ha onnan átkerülne a !DELETE mappába, és itt jöttek a bajok, csak beleírtam +2 változót, és azóta nem megy egyik sem.

Rátudna valaki nézni, hogy mit rontottam el?
Tökéletesen működik a script, egy bajom van vele, hogy !Delete (MOVEDIR) mappába kerül Fairy Tail || Naruto || Morning Show.
if [ "$MORNING_SHOW" = "" ] || [ "$FAIRY_TAIL" = "" ] || [ "$NARUTO" = "" ]; then
transmission-remote --auth=$USER:$PASSWD --torrent $TORRENTID --move $MOVEDIRAzaz ha változó=nulla, akkor nem morning show, VAGY fairy tail VAGY naruto, így azt át kell helyezni, ellenben áthelyez ez most mindent

Teljes script:
http://pastebin.com/U9v7tvKB
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest