-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
taki01
őstag
válasz
tibor23 #14033 üzenetére
Szia, szerintem vegyél egy Huawei B525 vagy ha még nem elérhető nálad a 300 Mbps, akkor elég egy B593. Ezekben sincs bridge de van bennük DMZ és emiatt majd nem olyan mint ha router kapná a publikus IP-t.
Nekem a jelenlegi felállás úgy néz ki, hogy B593-ban a SIM és ott lan1-be van dugva egy Dlink DIR-860L (persze a dlink ip címe be van írva b593-nak a DMZ-be).
Próbálgattam én is usb modemeket de általában az volta vele a problémám, hogy felmelegettek és olyankor visszább eset a sávszél is. -
xabolcs
őstag
válasz
tibor23 #14031 üzenetére
A V1-es 1043-as mind memoriaban, mind CPU eroben keves hozza.
Kiprobaltam GL-AR300M-mel is: mukodni mukodott, de az internet sebesseg messze elmaradt az elvarhatotol (pl. amikor szamitogepen merem a modem sebesseet).
Jelenleg GL-B1300 illetve D-Link 860L-B1 routereket hasznalok 4G mobilnet megosztasra, teljesen megelegedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tenisz topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest