Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3043 üzenetére
Én egy TP-Link TL-WR941ND v3-al szivattam meg magam, mert á úgyis van failsafe. Sikerült a belső virtuális ethernet csatlakozóját bridge-be kötni a többivel, illetve a wan már korábban le volt csupaszítva. Aztán kiderült, hogy ezen a routeren a belső virtuális eth csatlakozó kapja meg az alap címet (ez ismert hiba), így 1-2 hónapig pihent majd beszereztem egy nokia kábelt.
Ezen át kell esni mindenkinek szerintem, utána kétszer és háromszor is végig gondolja az ember hogy biztos azt akarja e csinálni. Azóta (7-8 router openwrt-sített router) egyszer sem kellett serial kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest