- Akciófigyelő: Megint itt a Xiaomi születésnapja a kedvezményes ajánlatokkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
birrbert
tag
válasz
birrbert
üzenetére
Bocsánat, ismét én vagyok.

Ilyenekkel találkozok, hogy egyik este még jó minden, másnap reggel már nem. Most is egy csomót bénázott, amíg megírtam a hozzászólást, feltöltöttem a screenshot-ot, stb.
Speedtest: http://www.speedtest.net/result/1767985008.png
Máskor lazán 20-23 Mbit/s-ot mér. Ma pedig össze-vissza oszcillált.Nyomtam egy ping sorozatot is a szerver felé: http://i.imgur.com/wYSXz.jpg
Normális esetben kiugró érték alig van, illetve kellene legyen.Az előző hozzászólásomhoz pár kiegészítés:
- A Kaláka nevű hálózat a szerver, az itthon új pedig a router.
- A legelején OpenWRT alatt a kábeles kapcsolat is nagyon rossz volt, aztán hogy, hogy nem, addig állítgattuk egy haverral, hogy bekerült két új sor az /etc/config/network fájlba, amelyek eredetileg nem voltak benne, és azóta jó. Ez a két sor most is ott van: option '_orig_ifname' 'eth1 wlan0' és option '_orig_bridge' 'true'. Gőzöm sincs, hogy mit jelentenek, de az ilyenek miatt hiszem azt, hogy el lehet találni az optimális konfigurációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Akciófigyelő: Megint itt a Xiaomi születésnapja a kedvezményes ajánlatokkal
- Horgász topik
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vargalex