- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanci
aktív tag
Jó lenne, ha leírnál egy konkrét példát erre a dinamikus szabályzásra, mert nekem nem teljesen világos!
''A kérdésem:hogyan lehet a sávszélességet szabályozni több hálókártya között?''
Én egy CBQ-t csinálnék, 3 userrel + mindenhova borrow. Ezt felhúzni mind a három interfészre. Usernevet és az ip-t pedig a pf.conf-ban összerendelni.
RED, RIO holnap
[Szerkesztve] -
stanci
aktív tag
hali
Tervezem én is a BSD-k kipróbálását. Már letöltöttem egy live CD-t, de még nem volt időm játszani vele. Linux-ban sem vagyok valami nagy ász szóval nem sok jót remélek. Ahogy hallottam sokkal fapadosabb mint egy átlag linux disztrib.
Ha valami problémára csak angolul találsz leírást, szólj nyugodtan! Eddig egy szótár segítségével szinte valamennyi szakmai szöveget sikerült megértenem. -
Eperfa
tag
hát ha csak router feladatokhoz akarod (nem tanulni akarsz hanem gyorsan kell), akkor sokkal egyszerűbb, előrekonfigolt linux-kiadások is vannak (körülbelül ezer féle, ha nem baj most nem másolnék, de keress rá). amúgy a konfigodnál négyszer gyengébb gépek is ellátják akívánt feladatot.
de persze jó vele szívni, sokat tanulsz belőle (mmint a bsdvel) -
rollins
őstag
Szia! Nem ismerem a BSD -t, de jó gondolat hogy indítottad, mert még nem volt ilyen.
Ezt is írták a cikkben: Coverity elnök-vezérigazgatója elmondta, a programhibák számát tekintve a Linux kernel igen jó minőségűnek tekinthető, a hasonló méretű kereskedelmi szoftverekben ugyanis átlagosan ötször ennyi hiba szokott lenni. Nem tudom mennyire fedi a valóságot és milyen másik kersekedelmi szoftverekre gondolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Eddig nezegettem a BSD-t de a linux tudasomra is raferne egy gyorstalpalo, meg egy linux diploma...