- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Milyen okostelefont vegyek?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanci
aktív tag
Jó lenne, ha leírnál egy konkrét példát erre a dinamikus szabályzásra, mert nekem nem teljesen világos!
''A kérdésem:hogyan lehet a sávszélességet szabályozni több hálókártya között?''
Én egy CBQ-t csinálnék, 3 userrel + mindenhova borrow. Ezt felhúzni mind a három interfészre. Usernevet és az ip-t pedig a pf.conf-ban összerendelni.
RED, RIO holnap
[Szerkesztve] -
stanci
aktív tag
hali
Tervezem én is a BSD-k kipróbálását. Már letöltöttem egy live CD-t, de még nem volt időm játszani vele. Linux-ban sem vagyok valami nagy ász szóval nem sok jót remélek. Ahogy hallottam sokkal fapadosabb mint egy átlag linux disztrib.
Ha valami problémára csak angolul találsz leírást, szólj nyugodtan! Eddig egy szótár segítségével szinte valamennyi szakmai szöveget sikerült megértenem. -
Eperfa
tag
hát ha csak router feladatokhoz akarod (nem tanulni akarsz hanem gyorsan kell), akkor sokkal egyszerűbb, előrekonfigolt linux-kiadások is vannak (körülbelül ezer féle, ha nem baj most nem másolnék, de keress rá). amúgy a konfigodnál négyszer gyengébb gépek is ellátják akívánt feladatot.
de persze jó vele szívni, sokat tanulsz belőle (mmint a bsdvel) -
rollins
őstag
Szia! Nem ismerem a BSD -t, de jó gondolat hogy indítottad, mert még nem volt ilyen.
Ezt is írták a cikkben: Coverity elnök-vezérigazgatója elmondta, a programhibák számát tekintve a Linux kernel igen jó minőségűnek tekinthető, a hasonló méretű kereskedelmi szoftverekben ugyanis átlagosan ötször ennyi hiba szokott lenni. Nem tudom mennyire fedi a valóságot és milyen másik kersekedelmi szoftverekre gondolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest