- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
Miért, nem sokkal gyorsabb a gyári merevlemezhez képest? Gondolom nálad is azt írja, hogy kapcsolat sebessége 6 gigabit, egyeztetett kapcsolat sebessége meg 3 gigabit, igen, ennyit tud az alaplapi vezérlő a Miniben, de szerintem ez bőségesen elegendő.
Amúgy mekkora Ssd került bele?
-
Octi
aktív tag
-
Ear001
addikt
Hát azért nem olyan ördöngős a dolog, olyan csavarhúzót szerezni, például nekem is van.
A trim alaphelyzetben tényleg csak a gyári lemezzel működik, de nem túl bonyolult utólag bekapcsolni.
-
Ear001
addikt
Nem látom semmi akadályát, hogy ezt miért is ne lehetne beszerelni. Már én is megtettem ezt az upgradet egy 96 Gb Kingstonal, hibátlan vele a Mini, őrületeset javult használhatóságban.
Kérdés, hogy a benne levő merevlemezt meghagyod, vagy kiveszed, mert két winyónak van benne hely. Ha bennhagyod, és miért is ne tennél így, akkor kell egy spéci átközőkábel a merevlemez meg az alaplap közé, és kis gumi akármik, amik tartják a keretben a csavarokat, amivel rögzíted az újjonan beszereltet. Nem lehetetlen mutatvány ezt elvégezni otthon sem, itt van hozzá egy remek képes útmutató, de kell hozzá pár érdekes csavarhúzó, meg elszántság és van benne pár trükkös dolog.
Ha benne hagyod az eredeti merevlemezt, akkor arra tudsz csinálni egy TimeMachine mentést, a gyárilag Lionnal telepített MacMini pedig tudja magát net eléréssel nulláról újra húzni, ha van már Apple ID-d.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged