Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Szabványos Panasonic kamera videó, valahogy levártam volna ,hogy az iMovie/FPCX elbírjon vele. Mindegy, családi bizbasz volt, átneveztem MPG-re, QT-vel átkonvertáltam mov-ba úgy már megette.
A Win instabilitást nem erre az egy esetre értettem... volt már olyan a minap, hogy power gombbal kellett újraindítanom, mert valami banális dolog közben lehalt a Mini. Vagy épp egy YT videólejátszás borzolta össze annyira a Chrome-ot, hogy teljesen megkergült (sajnos nem tudok Safarit használni, míg nicns normális nagítás funkciója és minden újratöltésnél 100%-ra húzza össze magát).
Lényeg a lényeg, 10.9.1 óta nem telik el nap, hogy ne sz@rná össze valamiért a gép magát, előtte meg abszolút ritka volt. Szerintem ez azért az oprendszer hibája is, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Trackball/hanyattegér topic
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lexus, Toyota topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest