- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Ganger
aktív tag
Sziasztok!
Tud-e vki nekem egy olyan diagnosztizáló progit javasolni, amely minden hardvert elég komolyan tesztel, és cd-ről bootolható?
Vmi rémlik ilyen progirol, csak nem emlékszem tisztán. Jól rémlik?
Remélem jó helyre irom ezt a hsz-t, bár ha linuxalapunak gondolok egy ilyen cuccost akkor nem tévedek nagyot, ugye?
sry ha nincs ilyen
köszi előre is -
Ganger
aktív tag
hali!
Tudnátok segíteni, hogy melyek a legminimálisabb gépigényű disztribek?
P I-esrekellene...
koszi
marmint: olyan erdekelne, amit direkt ilyen kis gepekre gyurtak, nem azon is elfut kategoriara ertem.
[Szerkesztve] -
Ganger
aktív tag
Az azert meg erdekelne, hogy az egyes diszt-ek, hogyan, miben kulonboznek egymastol. Azon kivul, hogy mashonnan jonnek, mas a fejlesztogarda
Koszi elore is
[Szerkesztve] -
Ganger
aktív tag
Lama user kerdezget
A kulonbozo Linuxos verziok mennyire kulonbozoek?
Butitottak?vagy Egyszerusitettek, netan konnyebben lehet kezelni?
Pl Mandrake-Debian-Uhu-Suse
mandrake sokkal egyszerubb, mint a debian, ez azt jelenti, hogy tobb dolog hianyzik belole, illetve le van egyszerusitve?
pl.:ugyanugy lehet confolgatni mind1-ben
tehat, ha netan le akarnam hozni a csillagokat az egrol akkor azt barmelyik linux alol megtehetem? (persze mitha meg tudnam csinalni)
igazabol nem akarok semmi olyasmit mint a windows, hogy tokig le van egyszerusitve minden, hogy a luser eser is tokeletesen be tudja maganak allitani, engem nem erdekel ha orakig kell confolni vamit, de meg lehessen csinalni a csillagos dolgot is.
Na nekem ezert kell a linux.
Akkor melyik is legyen?
[Szerkesztve] -
Ganger
aktív tag
Absolut kezdőnek melyik linux verziot ajanlanatok?
Suse
Uhu vagy mast?
Na jo annyira nem kezdo, volt mar linuxszal dolgom, csak nem az en gepemen.
(koli szerverek)
Koszi elore is
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest