- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
Fex
tag
válasz
dabadab #4517 üzenetére
Igen, ez feltűnt nekem is. Ezután megróbáltam telepíteni safe módban, ugyanaz lett az eredmény. Lehúztam mindent az alaplapról, letiltottam az integrált eszközöket a biosban (hangkártya, hálókártya, usb, raid vezérlő), nem volt más csak egy videokártya, a dvd olvasó, meg 1 vincseszter ami működött. A vinyo pri.master, a dvd sec. master. két külön kábelen. A dvd lemezt windows alatt simán tudom olvasni, és elég gyorsan, gondolom akkor kinux alatt is ugyanúgy kell mennie. (Alaplap asus P4P800-E Deluxe)
Linux alatt is elképzelehető valami IRQ ütközés, vagy valami ilyesmi hiba? -
Fex
tag
válasz
dabadab #4515 üzenetére
Onnantól lassult le a dolog, hogy kiírta ''Suse Linux AG....'' (vagy valami hasonlót) És elkezdte a rendszervizsgálatot és a hardvert ''detektálni''. Na innentől kezdve kibírtam egészen addig míg bejött a garfikus felület, ott kiválasztottam a nyelvet, beállítottam egeret billentyűzetet, és felajánlotta a partícionálást. Na ez kb volt vagy 45 perc...
[Szerkesztve] -
Fex
tag
Sziasztok!
Tegnap este megpróbáltam felrakni a Suse 9.2-t a gépre, de kb 1,5 óráig tartott, míg eljutottam odáig, hogy elkezdje a telepítést, itt meguntam a dolgot....
Ennek ilyen lassúnak kell lennie?
A gép egy P4 2.8-as 2 Gb rammal, dvd-ről menne rá, tehát nem hiszem, hogy a gép lenne lassú, és mégis iszonyú lassan megy...
Tud valaki segíteni esetleg?
Hol lehetne utánnanézni, hogy mitől ilyen lassú?
Már masik topicban is kérdeztem, de nem érkezett válasz...
Fex
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest