- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
üdv
Puppy linuxot instalálnék egy gépre, rendben lefut a másolás, a hdd-n rajta vannak a fájlok. Grubbal viszont meggyűlt a bajom, nem tudom telepíteni.
Egy partíció van, azon vannak a fájlok. Megkérdezi a grub, hogy hova tegye a fájlokat, és itt a gondom. Ha beírom neki: /dev/sda1/boot az írja rá ,,The partition ,/dev/sda1/boot, is not Linux". Ilyenkor mi a teendő? Ext2-re van formázva a hdd (nincs rajta semilyen oprendszer, csak a puppy legyen rajta). Valamit máshogy kéne csinálnom a gparted-el? -
törölt tag
Routert szeretnék helyettesíteni számítógéppel linux-al. Debianon gondolkoztam, jól jönne egy webes felület is elérésnek belső hálózaton. Amire kellene: minden DHCP által kiadott ip címen a netforgalom figyelése. Javaslatok?
-
törölt tag
üdv.
Nem tudom mennyire illik ide.
A héten, vagy múlt héten láttam itt az it cafe-n egy cikket.Internetttel kapcsolatos, valami linux volt.Sajnos a nevét nemtudom.Ki szeretném próbálni.Megtaláltam [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest