- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence192
csendes tag
válasz
bence192 #16319 üzenetére
Illetve kb saccperkb 130 file-ról van szó, illeve terminálba a terminálba a cd /media/bence/hosszúkarakterlánra nem tudok belépni, mondjuk sose használtam érdemileg terminált..
leírnád pontosabban mit csináljak, illetve hogy terminálon kívül van-e más lehetőség esetleg?
-
bence192
csendes tag
Üdv, egy kis segítségre lenne szükségem,
vagy egy NAS-om DLink DNS320, és ubu 12.10 live cd-alatt másoltam át fileokat a NAS-ból kiszerelt linuxos meghajtóra, a probléma a következő a NAS-ban windows alól hálózati meghajtóként nem látja azokat a fileokat, a NAS látja, Jogosultsági problémám van,Most van egy ubu telepítve a gépemre, kiszereltem a NAS-ból és beraktam a pc-be a vinót, de ne engedi módosítani az attribútumokat az ubu, mert nem ő a tulajdonos, hogy lehetne még is módosítani úgy hogy a tulajdonost root-ra átvarázsolni és mindenki kapjon mindenféle jogot a file-hoz, vagy a NAS-on létrehozott egyik file attribútumaival megegyezőt beállítani a problémás fileokra.
Köszönöm!
Üdv.: Bence
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest