- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
Üdv nektek!
Szeretném megtanulni használni a linux-ot. Nekifutottam párszor de mindig elbuktam mert nem volt elég kitartás bennem. Közben persze a linux is fejlődik és úgy néz ki még pár év és minden úgy fog működni rajta mint a windows-on, és ezt úgy értem hogy megtartja biztonságosságát de sokat javul a felhasználóbarát viselkedése. Egy Linux Mint 11-et telepítettem fel kísérletképp. Hál istennek ezt már nem a terminál ablakból kell vezérelni. A magyar Linux Mint webhelyről töltöttem le magyarítva van. Igaz, telepítés után közvetlen még magyar volt, amikor viszont a frissítéseket rátöltöttem átalakult félig angol félig magyarráTúltettem magam rajta. Egyébként tetszik. Lassan megértem hogy duplakattal nem lehet telepíteni egy letölött állományt. Rájöttem hogy a Gdebivel igen. Már ha nem lesz valami miatt törött a letöltött állomány. Ezt is sikerült megoldani az indítómenüben a helyreállító módban való indítással ahol hál istennek végre települt a java is amit előtte az istennek nem tudtam telepíteni. Azt is elfogadom hogy amíg le nem cserélem nvídia alapúra a vga kártyám addig én csak másodrangú használója lehetek a linuxnak, lévén fényerőt szoftveresen csak az nvídiásoknak van joguk állítgatni
Ingyen van, nem nézem a fogát
. Csak egyet kérek az istenektől akik jelen estben ti vagytok
Szeretném megtudni miyen plugint hiányolnak a böngészők amikor csetelni akarok vagy a chat.hu-n vagy a gyaloglón. A gyali még csak-csak kiírja ha nincs telepítve a java, majd telepítés után egy plugint szimbolizáló jellel bejelenti hogy hiányzik egy bővítmény, a chat.hu viszont szemérmesen hallgat. Indulni viszont egyik se indul
Jól esne ha segítséget kaphatnék.
Köszönettel, Akita
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Küszöbön az androidos PC-k
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 17 - alap
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest