- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paarthurnax
senior tag
mget-el toltok egy halom fajlt FTP-rol, de meg kell szakitanom es holnap folytatnom. Ha jol tudom, akkor az mget ujra fogja kezdeni az egeszet es felul irja a mar letoltott fajlokat. Meg lehet neki adni, hogy amik mar megvannak, azokat hagyja ki? mget elott futtattam egy prompt-ot, hogy ne kerdezzen ra minden letoltesre.
-
Paarthurnax
senior tag
Gondoltam felrakom a SUSE-t az uj HDD-re amin most mar Windows 7 van. Hiba volt. Installalas utan a boot loader ugy el lett cseszve, hogy most egyaltalan nem jon be semmi, se SUSE, se Windows.
Probaltam a SUSE telepitojevel kijavitani a hibat, de keptelen volt. Vegul a Windows telepitoje rakta rendbe MBR-t, de most meg nincs SUSE.
Lehet (egyenlore) nem fer meg egymas mellett a ketto.
Valakinek eseteleg van itt Windows7 plusz valamelyik linux disztro egyutt? -
Paarthurnax
senior tag
Most épp egy olyan wireless hálózaton keresztül nezem, aminek csak hexában tudom a jelszavát. Windows XP alatt ez nem volt gond, de ha a SUSE-ben adom meg WPA kulcsnak, akkor a SUSE nem tud csatlakozni. Fura. Windows elfogadja, SUSE nem.
(Mindig próbálkozom, hogy mindenre a SUSE-t használom, de mindig belefutok ilyen idegesítő dolgokba és akkor marad az XP)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged