- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paarthurnax
senior tag
mget-el toltok egy halom fajlt FTP-rol, de meg kell szakitanom es holnap folytatnom. Ha jol tudom, akkor az mget ujra fogja kezdeni az egeszet es felul irja a mar letoltott fajlokat. Meg lehet neki adni, hogy amik mar megvannak, azokat hagyja ki? mget elott futtattam egy prompt-ot, hogy ne kerdezzen ra minden letoltesre.
-
Paarthurnax
senior tag
Gondoltam felrakom a SUSE-t az uj HDD-re amin most mar Windows 7 van. Hiba volt. Installalas utan a boot loader ugy el lett cseszve, hogy most egyaltalan nem jon be semmi, se SUSE, se Windows.
Probaltam a SUSE telepitojevel kijavitani a hibat, de keptelen volt. Vegul a Windows telepitoje rakta rendbe MBR-t, de most meg nincs SUSE.
Lehet (egyenlore) nem fer meg egymas mellett a ketto.
Valakinek eseteleg van itt Windows7 plusz valamelyik linux disztro egyutt? -
Paarthurnax
senior tag
Most épp egy olyan wireless hálózaton keresztül nezem, aminek csak hexában tudom a jelszavát. Windows XP alatt ez nem volt gond, de ha a SUSE-ben adom meg WPA kulcsnak, akkor a SUSE nem tud csatlakozni. Fura. Windows elfogadja, SUSE nem.
(Mindig próbálkozom, hogy mindenre a SUSE-t használom, de mindig belefutok ilyen idegesítő dolgokba és akkor marad az XP)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest