- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
Hát én feladtam a dolgot uraim teljesen legalábbis egy darabig. A laptopomra fel akartam tenni az XP mellé egy jó linuxot vagyis egy SUSE 10.0 volt az első próba ám sehogy nem akart felállni a gépemen meg mindíg beállt. Azután jött a UHU Linux ami még a wincsi fat tábláját is ki csinálta tehát majdnem haza vágta a gépemet de fullosan. 2 rendszerinformatikus és 3 óra munka eredményeképp tért csak magához a gép tehát szerintem ezek a linux dolgok kicsit gázak.

[Szerkesztve] -
question man
tag
Hát én is úgy gondoltam végre kipróbálom a Suse Linux 10.0-t ás láss csodát lőn hatalmas probléma. tehát Vettem egy laptopot egy Asus a6u 5001 és csináltam 3 partíciót 10gb winXp 40gb cuccok és 10gb Linux ám telepítés közben már az elején apró baki már fel sem nagyon aklart menni mert hogy az USB inicioalizálásánál folyton behalt
haverok buli fanta és segítség e gond megoldva ám miután felment akkor indult csak el amikor kedve volt hol a kernwelben fagyott meg hol pedig a videó karit nem kedvelte és miután 15 újra indítás ból potom 4 szer indult el és össze vissza így töröltem. Azért valaki tudna segíteni hogy netán mi a jó fenét lehetne vele csinálni hogy működjön előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Játékok
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest