- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következőben. Adott egy HP mini pc ami kb 1,5 hónapja futott egy Debian 12.6(grafikus felület nélkül), plex szerverrel, qbittorrenttel.
Ki akartam próbálni a pi-hole-t, nem tetszett és mikor letöröltem, leszedett egyéb fontos dolgot ami után már nem indult a gép. Gondoltam újrarakom, a 12.9-es Debian már a legfrissebb azt is raktam föl. Viszont így nem működik a távoli hozzáférés a plexnél, és a qbittorrentnél nem indulnak el a letöltések. Annyira rájöttem, hogy ha grafikus felülettel együtt telepítem a 12.9 et akkor minden működik szépen, viszont ezt kihagynám, ha lehetséges.
Mit rontok el? Mi változott a 12.6 óta ami miatt nem működik a dolog? Valami csomagot most már nem rak föl amit eddig igen?
A segítséget előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen processzort vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest