- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemmelver
aktív tag
Igen gondoltam még egy megoldásra, ha egyáltalán létezik ilyen. Adott egy felhasználó, aki belép a felhasználó nevével + jelszavával, ugye alap esetben /home/felhasználóneve/ ide rakja be az usert. Csak hogy ő így vissza tud menni. Átállítottam a mappa jogosultságokat szóval nem tudja se megnyitni, se másolni semmi. De ezt a visszalépést nem lehet valahogy letiltani?
-
szemmelver
aktív tag
válasz
buherton #16082 üzenetére
Elnéztem. Működik, csak puttyon tudom eltüntetni. FileZilla-val megnyitom az megjeleníti. Ott nem lehet valahogy eltüntetni? Amúgy a rendszer mappákat akarom (bin, boot stb..) , de szerintem nem engedi, mert mikor oda raktam a pontot, már nem tudta az elérési útvonalat.
-
szemmelver
aktív tag
Hali!
Valaki tudna írni egy mappa elrejtő parancsot, ha van egyáltalán ilyen.
(Centos 6 32 bit)
Köszönöm!Üdv!
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozik, de van egy VPS szerverem, ahova fölszeretném rakni a Nano szövegszerkesztőt, és hiába rakom föl nem tudom megnyitni a server.cfg-t
OS típusa: CentOS 6 32bit
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest