- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
Sziasztok!
Adott egy Albacomp laptop a következő hardverekkel:
Intel Celeron M 430 @1.7GHz
60GB Winyó
VIA S3 Graphic Chrome9 HC IGP
384MB
Realtek RTL802.11g 54Mbps Wireless és VIA Rhine II Fast Ethernet AdapterA gép XP alatt is eléggé nyűglődik, tudtok ajánlani egy olyan disztrót és desktop rendszert, amivel nyerhetek egy kis gyorsaságot? Viszonylag kezdő vagyok linux-ban, ubit próbálgattam és használtam is már párszor, de mindig abbamaradt.
-
ballington
addikt
sziasztok
van egy games könyvtáram, amibe szeretnék másolni valamit, de nemtok, mert root-ként lehet csak
hogyan tudom feloldani az egész könyvtárra a jogosultságot hogy tudjak bele szabadon másolni? -
ballington
addikt
válasz
ballington #1728 üzenetére
igen, akkor ez volt a megoldás, most jó.
-
ballington
addikt
tehat akkor a grub menum:
1. sor ubuntu
2. sor ubuntu recovery
3. sor memtest
4. sor mas op rendszer
5. sor windows xp
ebben a felallasban akkor default 4 legyen h az xp legyen az alapertelmezett? -
ballington
addikt
köszönöm a linkeket.
-
ballington
addikt
Sziasztok!!
A linux-ról volna egy általános kérdésem: van egy csomó fajta: UHU, SUSE, Ubuntu, Gentoo....mi a különbség közöttük?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest