- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
SATA vinyóm van, és mivel a munkahelyen és a havernál sincs SATA csatlakozó a gépekben, szóval kénytelen vagyok szórkozni másképp, hogy le tudjam menteni a dolgaimat...
De mivel tánlehet CD-t ill. DVD-r írni linux alól is, akkor a Knopix-al lementem mit kell, és utánna format...
Elvileg műxik...
Jól tudom? -
KisApám
addikt
válasz
rokefeller #2926 üzenetére
Most ismerkedem a Knoppix-al, de úgy látom valamit akar, valamit nem... mintha meghajtó függő lenne, mert egy gépen a 3. partícióra nem hajlandó, de a 2.-ra igen...
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Van egy nagy Problémám!
Tegnap áramszünet volt, a gép ment, és azóta a gép csak a Windows ''első képernyőéig'' jut el, vagyis a betöltési fázishoz, és azután hirtelen kékség, feliratok és gép ujraindulás...
Csökkentettben is ugyanez...
A C meghajtómon van pár anyag, amit le kéne mentenem (max. 1 GB), és kellene valami progi, amivel át tudom menteni a másik partícióra.
MIVEL TUDNÁM??? A Knopix 5.1-es linux CD-vel meglehet csinálni?
Megtartja a hosszú fájlneveket?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest