- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Bluetooth fülessel kapcsolatban lenne gondolom.
Linux Mint 20.1 Cinnamon
Kernel: 5.4.0-66-generic
Dell Latitude 5490 (Bluetooh 4.2)
Xiaomi Mi True Wireless 2 Basic (TWSEJ08WM/BHR4089GL) (Bluetooth 5.0)
A füles szépen csatlakozik a Bluetooth-on a laptophoz, én tökéletesen hallok, viszont a másik fél engem nagyon rosszul. Kis troubleshoot után rájöttem, hogy nem a füles mikrofonját használja a szoftver, hanem a laptop belső mikrofonját.
2 mp Google (linux bluetooth headset microphone not working) után láttam, hogy ez nem egyedi probléma. feltelepítettem ablueman
-t hogy az A2DP-t átváltsam HSP-re [link] de nem sikerültRefused to switch profile to headset_head_unit: Not connected
Próbáltam, hogy aload-module module-bluetooth-policy auto_switch=2
sort hozzáadtam a/etc/pulse/default.pa
fájlba, de nem segített
Kipróbáltam Windows-on, és ott simán működik (Dual boot-os a notebook)Van valakinek valami ötlete, hogy lehetne működésre bírni ezt a BT headset-et Linux-on?
Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
OpenVPN szervert szeretnék telepíteni, végigmentem ezen a leíráson, de nem sikerült csatlakozni, a kliens már az elején kiírja hogy failed to connect. A routeren a portátirányítást megcsináltam.
Friss telepítésű Debian, nem telepítettem rá semmit egy SSH-n kívül. Van valamit amit még be kellene állítani?Köszönöm a segítséget!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Egy Intel szerverre (ssr212mc2) szeretném feltelepíteni az Openfiler-t külső USB-s DVD olvasóról, de nem sikerül.
Akármilyen drivert választok ki, abban a sorban mindig kiírja, hogy "*** glibc detected *** /sbin/loadler: double free or corruption ….. "
Egy CentOS-t is próbáltam már korábban, ha jól emlékszem az is ilyen hibát dobott.Tudna valaki segíteni ez ügyben? Az USB-s cumó lenne a gondja?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Hálózatokról alaposan
- Diablo IV
- Nyaralás topik
- Wise (ex-TransferWise)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest