Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pebble - az átgondolt okosóra
- iPhone topik
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubi92
őstag
Hello
Olyan videósorozatot, elearning felületet, bármit keresek, ami a közepes tudás szinttől hárdkor linux szisztem adminisztrátor szintig ki képez.
-
bubi92
őstag
sziasztok
ubuntu kezeli a dual vga-t? tehát a notimban van egy integrált, meg egy nem integrált, tudom-e használni mindkettőt(persze nem egyszerre ) nagyon régen még mikor próbáltam ubuntut akkor problémák voltak a notebook üzemidővel, pl. ha windowson bírt 2 órát a gép, akkor linux alatt csak 1-et. most is áll még ez, vagy már nincs ilyen baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
na mind1 mindenesetre kipróbálom live-al aztán hátha