- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BotaN
senior tag
Hali
Most vettem egy Acer Aspire laptopot amin alapból Linpus Linux van, azt nem is mondom hogy értelmes dolgot nem tudtam kihozni belőle mert nem értek a linuxhoz, de amikor bebootolok az eredeti Windows XP-s CD-ról, akkor a telepító elindul és azt írja hogy nem talált telepített merevlemezt, és csak F3-t tudok nyomni amivel meg kilép. Van egy másik XP-m is DVD-n aminek a boot menujében van Partició manager nevű program amivel látom a 80gigás vincsit, formázni is tudtam, csináltam FAT32-es kötetet ( nemjó ), NTFS-t (nemó), mindig azt a hibát kapom és nagyon idegesít. Nincs tippetek esetleg progitok hogyan tudnám megoldani hogy lássa a vincsit az XP telepítő???
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
BotaN
senior tag
Tervezem egy Acer laptop vásárlását, amihez linuxut adnak, vagyis gyárilag azt telepítik rá, soha nem dolgoztam még linxal, és az lenne a kérdésem ha beteszek egy win xp cd-t és arról bootolok be akkor ott megtalálom a lunix op-t csak simán formázom a kötetet majd mehet rá a win??? vagy kell vmit bűvészkedni hogy ntfs legyen??? Valaki leírná részletesen hogyan lehet megcsinálni?
Tudom hogy ez linux fórum, bocs a wines kérdésért.
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...