- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz
Rimuru #24261 üzenetére
ezzel már odáig eljutottam, hogy felismeri, hogy van ott valami, az ID alapján a mappát is megcsinálja a /media-ba, de nem tudom megnyitni a tartalmát, azt mondja "a szállítási végpont nincs csatlakoztatva"
ntfs-3g fent van, kipróbáltam azt is, hogy a vfat|ntfs-t átírom vfat|ntfs|fuseblk-ra, de azzal is ugyanez -
fo_di
őstag
válasz
Rimuru #24250 üzenetére
ahogy erre rákerestem, úgy tűnik, ez is egyedi azonosítók alapján akar mountolni, de én meg azt szeretném, ha úgy menne, mint windowson, hogy bedugok egy pendrive-ot (mindegy milyet, akár olyat is, amit még nem is láttam), és bemountolná valahova, nem azt, hogy mindig első alkalommal parancssorban kelljen turkálni
-
fo_di
őstag
sziasztok,
innen irányítottak ár a topikba, remélem, ti tudtok segíteni nekem
mit kell csinálnom, hogy ubuntu server 16.04-re telepített kodiban automatikusan bemountolja a rendszer az ntfs partíciós pendrive-okat? nem egyedi azonosítónként csinálnám meg, mert jó lenne, ha bármilyen pendrive-ot be tudna mountolni a rendszer
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Facebook és Messenger
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Nyaralás topik
- Gamepad
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest