- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
válasz
vegyszer #857 üzenetére
hmmm... most vagy rajtam jelentkeznek az öregkori elbutulás jegyei, vagy a probléma nehézsége meghaladja az én operatív kapacításomat...
1. Mi az a számítógépes kémia??
2. Mi ez a progi, ami ENNYIRE nincs optimalizálva? Az informatika egyik (ha nem A )legnagyobb veszélye az adatvesztés, évtizedek óta minden komoly progi/rendszer/stb. a minél biztonságosabb mentésre koncentrál. Hogy lehetséges ez, hogy egyszerűen nem ment??? Vagy én értek félre valamit? Ráadásul azt a 80 sort megtalálni egy ekkora txt fájlban, az olyan tűt a szénakazalban effektus...
szóval elég érdekes problémával állhnk szemben...
A Linuxnak van olyan funkciója, hogy a memória teljes tartalmát a vinyóra menti, de ezzel csak pillanatképet csinál, azzal szerintem te nem sokra mész.
Javaslatom: cseréltesd le a kismegszakítót egy több amperesre, hogy ne legyen áramszünet, vagy szerezz be egy aggregátort... -
Jester01
veterán
válasz
vegyszer #816 üzenetére
Majd jön valaki aki már kipróbálta. Én mindenesetre (ha ez lehetséges) akkor inkább a programot készíteném fel ilyesmire, ha egyszer ilyen hosszú futása van. Bármikor beüthet másmilyen hiba és akkor elszáll. Szóval én bizonyos idõnként mentéseket csinálnék a részeredményekrõl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged