-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
bambano #35116 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat és ezt az infot és ezt most megjegyzem hogy ne felejsem - el.
A raid-ról minimálisak az infoim,de utána is fogok olvasni a raid használatáról.
Azt hiszem értem amit javasolsz,lényeg ez hogy az elérési idejük egyforma - legyen.
Tehát ha jól is gondolom két hdd-nek,sebességük írás/olvasás legyen lehetöleg egyforma,ezt tudom tesztelni - akár ArchLinux-on gnome-disks-el és láthatom azt mit ír a két hdd-re.
Az alplapom:Msi MPG B550 GAMING PLUS és írja a user-manualja,hogy tudja a raidot,0/1/10 -et,most néztem a manualját ezt olvastam a raid kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest