- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
t_ferenc #7152 üzenetére
Ha a kártya tipusát nem írod be akkor az okosabban nem tudják megmondani, de valszeg fog menni, különösen ha már pár éves cuccról van szó.
Egyben egy kérdésem is van.
Feltettem az Opensuse 11.1 et
Most épp kde 3.5 el.
A compiz fusiont -t akarom beizzítani, hogy ugyanúgy menjen mint a Mandriva live CD vel.
Hozzáteszem azt is felraktam a hdd re, na akkor már nem volt.Merre induljak el ?
A compiz beállítását a yasttal már felrakattam, a 3 d kártya aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- iPhone topik
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konteó topic
- Windows 11
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest