Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem hinném, hogy bármi feature-t tudott volna régen, amit most nem.
Most is fel lehet rakni netinstallal vagy egy full cd-ről, ha tolod mellé a netet. Én penndrive-ról telepítettem, gyakorlatilag mindent netről szedett. De ebben benne volt egy halom browser, levelező cucc, minden, amit a gnome felrak, ha nem válogatva rakod fel, hanem ömlesztve.Nekem nem volt jó tapasztalatom idáig ubuntuval, a sudózástól meg sírhatnékom van, úgyhogy nem lesz többet ubuntum...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest