Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- 1 VII Japán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem írtad le részletesen, hogy ki és hogyan fogja használni azokat a vm-eket, tehát találgatunk.
az openvpn megcsinál olyat, hogy l2 kapcsolatot létesít két hálózat között ipv6 fölött. tehát ha csak te meg egy-két ember használja, akkor mindenki bemegy vpn-en, a vpn interfész kap egy címet a távoli ip4-es hálózatból és úgy használja, mintha helyi hálózat lenne. a szerverről nem tudunk semmit, de openvpn oda is kerülhet.
egyébként elvileg létezik nat64, én még sose láttam működni, meg van egy 6tunel nevű proxy, azzal is lehet próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest