- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Azzal, hogy egy esetleges támadónak segítség, hogy mi van benne. Motiválja a törésre. Ha csak egy bináris fájl lenne, fejléc nélkül, akkor még az se lenne biztos, hogy micsoda ez a fájl, egy szoftverhez tartozó adat, vagy fájltöredék, vagy mi. Így reklámozva van, hogy hülye vagyok, üssetek, gyertek, mindenki, fontos dolgot titkolok, hekkeljetek.
A gpg-vel mint írtam, két gond van. Ha ezt lefuttatod, akkor feldob egy GRAFIKUS jelszókérő ablakot. Ezt ugyan át lehet hekkelni ncurses pinentry agent megoldásra, de megint felesleges bonyolítás, és az Androidon való kititkosítás sem megoldott biztonságos formában, azaz egy validált, auditált app a memóriába bontaná ki, ahonnan azonnal eltüntethető lenne, nem hagyva maga mögött a fájlrendszeren nyomot.
Ezt az openssl-t meg is próbálnám, de így, hogy írod, hogy valami komolytalan, PDF-es megoldás, így az élből nem játszik, meg szerintem androidos, kulturált megoldás nincs rá.
Mondom, bonyásan meg tudom oldani ezt, de én minimalista, terminálos megoldást keresek, jelszóelfelejtés esetére, amibe beverek egy mesterjelszót, terminálkimenetben kiköpi a webes jelszólistát, megnézem, bezárom, és ugyanez Androidon is kivitelezhető legyen, igaz ott nem kell terminálosnak lenni, de legyen rá valami kulturált, ingyenes, reklámmentes app, ami vagy csak simán biztonságos, vagy auditált. Vagy-vagy.
Így lehet az lesz, hogy vagy a kpcli forráskódjába nyúlok bele, hogy jó legyen, vagy fejlesztek ehhez valami ultraminimalista saját megoldást, ami tényleg csak olyan szinten AES256-oz végig egy plain text fájlt, amit Androidon a cryptol app meg tud nyitni. Mert nekem nem kell bonyolítás, nem kell grafikus felület, nem kell random kulcsgenerálás, nem kell adatbázisba szervezés, nem kell limitált ideig vágólapkezelés, nem kell online szinkronizáció, és egyéb bonyolítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest