- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Dißnäëß #30156 üzenetére
Szerintem felesleges. Annyira nem lehet bonyolult a logikája, hogy egy arduino ne bírná el. Egy HTTP szerver is olyan, hogy simán elviszi. Ha loggolni akarod a szenzor adatokat, és feldolgozni, ahhoz esetleg kell valami komolyabb egy ilyen adatbázissal: [link]
Milyen poén lehet úgy enni valamit az asztalon, mondjuk egy kis tepsis fűszeres burgonyát, hogy a krumpli a saját biokrumplink, amit a kütyük neveltek fel, az ubisali uborkája és fokhagymája dettó, paradicsom, stb. minden az asztalon az "üvegházból" van
Csak aztán a végén nehogy ide lyukadjunk ki
"Vannak mezők, végtelen mezők, ahol az emberek többé nem születnek. Tenyésztenek bennünket. Sokáig nem akartam elhinni, de aztán saját szememmel láttam a mezőket. Láttam, hogyan cseppfolyósítják a holtakat, hogy intravénásan táplálhassák az élőket."
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest