Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Netfone
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
haddent
üzenetére
Félreértesz, azt hiszem. Nem a konkrét tartalmára vagyok kíváncsi, hanem fogalmazzunk úgy, a metaadatokra. Az image konkrét méretére, a hozzá tartozó teljes leírásra, aminek egy része a search kimenetében megjelenik. Satöbbi.
Tegnap próbálkoztam közös felebarátunknál, a google-nél, és arra jutottam, hogy erre nincs parancs, valami webes API segítségével lehetne lekérni, ha jól értem. Ha... kérdés, hogy jól értem-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest