- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Kiválasztod az interface-t amit monitorozni akarsz aztán start monitoring.
Probaltam, de valami olyasmit ir, hogy nincs ra jogom, es misconfiguration miatti ujratelepitest javasol, ha jol ertem az angol ablakot.
Nem ertem, mert semmit nem kellett csinalnom, mindent automatikusan csinalt.
Ahogy feltettem, webre csatlakozasnal kozel 400 MiB-rol pontosan 1 GiB-re nott az azonnali adatforgalom.
Valami komoly gond lehet a linuxban ezek szerint, jo lenne csak egy olyan megoldas, mint XP-n volt egy kis program reven, hogy a nem hasznalt portokat gyorsan le lehetett tiltani, gondolom, akkor megszunne a problema.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest