Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Ezt a jelzőt én semmiképp nem használnám rá.
Akkó' te ne használd!
(ha nem ismered a jelzőt, akkor keresni kell helyette valami alternatívát)(#27036) colomb2
Az is egy módszer. Én már csak azért is fidelek erősen, mert a Tg kipenderítésem előtt is valami ilyen téma miatt volt gondom. Persze, hogy kikelek az ellen, ha valaki másokat felügyelget és írása alapján félanalfabéla!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ha nem ismered a jelzőt, akkor keresni kell helyette valami alternatívát)
Az is egy módszer. Én már csak azért is fidelek erősen, mert a Tg kipenderítésem előtt is valami ilyen téma miatt volt gondom. Persze, hogy kikelek az ellen, ha valaki másokat felügyelget és írása alapján félanalfabéla!