Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Én 19 éve. És mindig max fele annyiért (legutóbb 1/3-ért) bővítettem/cseréltem a gépem, mind a vindózeres-játékos unokatesóm. Mondjuk most van IO problémám, amióta WD Green vinyóról futtatom a Debiant, de ha kijön a Stretch, veszek egy ssd-t... Vindózos tapasztalatom nincs, a munkahelyen a deszktop száport izélgeti a gépem.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Diabetes - Cukorbetegség
- Google Pixel topik
- Escape from Tarkov
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő