- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
ngabor2 #2392 üzenetére
Van, a plextor usb-s mpeg tömörítőjét használtam sokáig, de nem tetszett, mert a saját felvevőjével mindig szétcsúszott a hang meg a kép, mplayer méretű dromedárokat meg nem akartam használni hozzá. Egyébként működik, ha lett volna türelmem pontosan beállítani a képfrekit a hanghoz, jó is lett volna. De nem volt
[Szerkesztve] -
steveetm
őstag
válasz
ngabor2 #2392 üzenetére
1 éve volt nálam 1 MSI usb-s tévékártya talán, 3 napig próbáltam vmit kicsikarni belőle, de végül 3 napos cserére visszavittem^^ Egyébként elképzelhető hogy életre lehet kelteni, picit gányoltam pár dolgot és végén már létrehozta a deviceokat, csak nem mertem kockáztatni hogy mégse jön össze
Amiről én tudok egyébként, hogy megy asszem, az a pctv usb2. De ezt csak havertől hallottam.
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest