Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Nem tudom, mi is használunk xent a cégnél és nem is gondolom magam teljesen hülyének de nekem sokkal bonyolultabb és mágikusabb mint a qemu. Annyira, hogy itthonra eszembe sem jut felrakni. Előnye több virtuális gép és az említett paravirtualizáció esetén jön ki.
Telepítés ügyben meg a qemu egyszerűbb mivel rebootolni sem kell és az aktuális rendszert nem kell sehogy piszkálni (max a kvm modult betölteni ami szerintem minden disztró kernellel jön manapság). Egy már létező szerveren plusz dolgokat kipróbálni ez szempont lehet.
UI: a memória ballonozás izét még nem tudtuk belőni rendesen. Azt meg soha nem fogom megérteni, hogy leállítottam 3 db vm-et majd ugyanazokat később nem tudtam visszaindítani mert nem volt elég memória. Egyszerű megoldásként igényeltünk még 32 gigát mert az olcsóbb mint a munkadíjunk

Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Formula-1
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- PlayStation 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bittorrent topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Orionix 32 GB (2 x16 GB) DDR4 3600MHz CL18 ram kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest