Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
kipróbáltam, kivettem a 4 lemezből kettőt. Csináltam tükröt, telepítettem, megy. Megcseréltem a lemezeket, a 2 aktív lemezt lehúztam, másik kettő vissza, telepít, megy. Együtt a 4 nem. Viszont most, hogy kivettem, system failure led villog, vagyis most vettem észre: Possible expansion card failure. 1 kártya van benne, a RAID vezérlő. Jim Tonic jól tippelt ez alapján. Viszont nem értem, hogy miért működik akkor külön-külön, vagy a failure simán hozhatja ezt az eredményt?
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Fujifilm X
- Mini-ITX
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest