Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
bambano
üzenetére
a sorrend a kérdés.
ezt értem, de nálam ez egyetlen lépés volt. azt mondtam az mdadm-nek, hogy itt ez a négy diszk, csinálj belőle RAID10-et. csinált.de elgondolkodtatott, amit írtál, úgyhogy kicsit módosítok a tervemen.
van elég elfekvő alkatrészem, összelegózok belőle egy második gépet, megcsinálom, ahogy mondtad és átmásolom hálózaton, éjszakánként végülis ráér.két kérdésem maradt: szoftveres RAID marad, szegény ember főzzel víz vagy mi...
- mdadm-ben megtehetem azt, hogy első lépésben létrehozom a RAID1 köteteket: sda1+sdb1=md1 és sdc1+sdd1=md2, majd ezt a két kötetet össze tudom RAID0-ban md1+md2=md3-á vonni? csak azért kérdem, hogy tuti jól értelmezem-e a gyakorlati megvalósítását a dolognak...
- mi a leggyorsabb módja a hálózaton történő átmásolásnak? vegyük figyelembe, hogy közel 9millió apró fájlról van szó, jó lenne, ha egyetlen éjszaka alatt le lehetne zavarni. gondolom nem a Samba lesz a megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi