- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #22854 üzenetére
a sorrend a kérdés.
ezt értem, de nálam ez egyetlen lépés volt. azt mondtam az mdadm-nek, hogy itt ez a négy diszk, csinálj belőle RAID10-et. csinált.de elgondolkodtatott, amit írtál, úgyhogy kicsit módosítok a tervemen.
van elég elfekvő alkatrészem, összelegózok belőle egy második gépet, megcsinálom, ahogy mondtad és átmásolom hálózaton, éjszakánként végülis ráér.két kérdésem maradt: szoftveres RAID marad, szegény ember főzzel víz vagy mi...
- mdadm-ben megtehetem azt, hogy első lépésben létrehozom a RAID1 köteteket: sda1+sdb1=md1 és sdc1+sdd1=md2, majd ezt a két kötetet össze tudom RAID0-ban md1+md2=md3-á vonni? csak azért kérdem, hogy tuti jól értelmezem-e a gyakorlati megvalósítását a dolognak...
- mi a leggyorsabb módja a hálózaton történő átmásolásnak? vegyük figyelembe, hogy közel 9millió apró fájlról van szó, jó lenne, ha egyetlen éjszaka alatt le lehetne zavarni. gondolom nem a Samba lesz a megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Epson nyomtatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest