-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiga85
tag
válasz
kmarci25 #18258 üzenetére
Szia! Szólt a pasim, Vladi már 2 hete a férjem.
Hogy tapipad beállítást szeretnétek a kis ASUS-on. Fedora 19-esem van (életemben először, de szinte mindent megtalálok rajta, ami fennakadást okoz és rendkívül felhasználóbarátnak tartom, fontolgatom a nagygépemre is a WIN7 helyett...)Alkalmazások menü-Beállítások-Egér és érintőtábla-Érintőtábla fül (közepén van kb. az ablaknak és ott a fület át kell váltani) és ott bepipálni mindkét lehetőséget az Általános részben és a Görgetésnél a "Görgetés a szélen"-t; így gyakorlatilag olyat kapsz beállításként, mint egy Windows alatt, ha jól fogalmazom...
Én nem értek a számteches dolgokhoz, de nyárvégén szereltem be VLADI gépébe procihűtőt!!!
És erre nagyon büszke vagyok és azóta érdekel a Fedora is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest