- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Speeedfire #17597 üzenetére
Szia, linux mint cinnamon alatt böngészőben nekem is csíkozott az ati kártyám, de szerintem ne add fel, mondok is egy jó ötletet:
- Debian 7 Wheezy
- Gnome Classic DE-vel, meg tudod olyanra csinálni, hogy a LM Cinnamon-ra hajazzon.
- én is ilyenre csináltam meg, mert a mint kinézetre tetszik, viszont a debian sokkal stabilabb, és a vga driverrel sincs gondom alatta.Jelenleg így néz ki a desktopom:
- ami nagyon tetszett még mint alatt az a terminál, fekete/szürke alapon zöld. Ezt is sikerült megcsinálni, úgyhogy simán jól néz ki most minden
-
Zoli133
addikt
válasz
Speeedfire #17597 üzenetére
Mostanában elég sokat szívtam az amd zárt drivereivel ubuntu alatt, aztán tettem pár kísérletet és SUSE illetve Debian alatt sokkal jobban működött a dolog. (Kivéve, hogy csak grafikus felületen a terminal emulator nem igazán szereti frissíteni a képet). A nyílt Radeon driverrel viszont nem volt bajom az működik rendesen, csak ugye a 3d support hiányzik belőle, viszont most látom, hogy a játék miatt kell a zárt driver.
Mintből Ubuntu vagy Debian alapút próbáltad? Debian alapon nekem jobban tetszik a Mint és tapasztalataim szerint az fglrx is jobban szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield 6
- Milyen joysticket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest