Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iGO Primo
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
bambano
üzenetére
hagytam a francba és átdugtam USB2-re, ott jó.
most viszont azok a portok is foglaltak, ezért mindenképp USB3-on kellene használni, ha hagyná magát, de nem teszi...
xhci_hcd 0000:02:00.0: WARN: Stalled endpoint - mondta a dmesg
egy 2010-es Ubuntu topikban találtam ugyanilyen nyűgöt, akkor a következő kernel-verzióra kalapáltak valamit és megjavult, de (ha pusztán a verziószámot nézzük, akkor) a Debianban régebbi kernel van még, azt persze a franc tudja, hogy ezt pont javították-e maszekban, bár láthatólag nem.
kőbalta-megoldás mivel csak az xhci hülye, így az USB3-as vinyót átdugtam USB2-re, az USB2-t meg USB3-ra, így most mindkettő USB2-n megy, hibátlanul.
úgyis pár bájtos vackokat mentegetek, nem igazán érvényesül az USB3
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Star Trek
- Linux haladóknak
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Warships
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest