Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Macrodroid
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Bocs, de nemértem! Azt mondod, hogy az Ubuntuban nincsen feketeablak és nem tudsz kedvedre varázsolni?
Vagy most mivan? Szerintem a desktop az egy grafikus egérkattintós felület. És egy mai ubi bizony deklaráltan desktop.És van mit tanulni. Kíváncsi lennék a
teTe beállított rendszeredre, hogy abban mi működik és mi nem. Azt tudom, hogy nekem a 10.04-es rendszerem parancssori használat nélkül nem lett volna olyan amilyen most és ahogyan nekem megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy most mivan? Szerintem a desktop az egy grafikus egérkattintós felület. És egy mai ubi bizony deklaráltan desktop.