- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
LOL
Bevallom, mivel sokan dicsérik mc-t, amikor elkezdtem linuxszal ismerkedni felraktam, de nem igazán használtam. Amikor egyszer-egyszer jól jött kétpaneles fájlkezelés, akkor Tux Commander segített, de nem igazán van rájuk szükségem. Ott a terminal vagy a Thunar.
Más témakör:
Meguntam a Firefox lomhaságát és mostanában Operát vagy Iront használok. Mivel FF-ben van elmentve minden username/password, ezeket jó lenne elérnem az Operában is. Direkt importra nincs lehetőség, most vagy megnézem az adatbázisokat, hogy manuálisan át tudom-e pakolni, vagy külső alkalmazást használok. Nézegettem pl. a KeePass-t.
Nektek mi a véleményetek, javaslatotok, tapasztalatotok ezen a téren?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest