Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A várakozós dolog nem jött be (közben azt megtaláltam gúglival is), a /dev -ben pedig nincs sda6 (vagy csak nem látom, mert more-ra nem áll meg).
Ha nincs, akkor gondolom az arra utal, hogy nincs meg valamelyik eszköz, nem fordítottam bele->de ha be volt neki jelölve, akkor miért nem fordult le?
Kérdés, az ata_piix (Intel 440bx chipsethez) IDE vezérlőhöz mit kell bepipálni? Mert nekem a legacy Intel, meg a BX440-hez való is be van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Warhammer 40.000
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alkoholista nevelde
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest