Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
az az igazság én már leírtam mindkettőt (mindhármat). nekem anno az nv implementációval is csak a szívás ment.
maradtam annál, hogy akármelyik c2d cpu izomból megcsinálja a 720p-t, ha meg megnézem a videónézés átlagos arányát a teljes üzemidőben, valszeg fogyasztásban is beljebb vagyok egy igazi gpu-hoz képest.
az intel 4500mhd-val kapcsolatban kellemes ajándék lenne ha végre menne a h.264 linuxon is, de már nem érdekel annyira. ami fontosabb, hogy az mpeg2 dvb-s-t gyorsítja.
aztán ha nagyon teli lesz a padlás hd csatornákkal, legfeljebb beugrik egy broadcom hd, még mindig kisebb a fogyasztása, mint egy dedikált gpu-nak.
nyilván sem a full hd, sem a játékok nem hatnak meg nagyon, ez mondhatni alapfeltétele.
ja, zaj szempontjából sem vészes a dolog, egy jól belőtt phc sokat számít (17w 720p lejátszás).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- GL.iNet OFF topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest