- Magisk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Kendek #11677 üzenetére
Zseniális vagy, Kendek!
Látod, erre nem is gondoltam, hogy a régi, 2009-es maradvány netán nem frissült nálam... igen , 2009-es ubit raktam fel anno, majd frissítettem EGYETLEN EGYSZER az egész ubuntut, mégpedig 10.4 -esre. Ezek szerint a tárolót nem frissítette?
Mit tegyek és hogyan?u.i.: bocsi, csak két nap késéssel sikerült visszanéznem ide a fórumra. Ma este még visszakukkantok
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Napelem
- További aktív témák...
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest